DEPORT ESCOLLIT UD

Ací deixe la infografia realitzada amb l'aplicació PIKTOCHART respecte al deport escollit pel meu grup per realitzar la unitat didàctica. 

ATENCIÓ: La pàgina em demanava pagar per descarregar la imatge amb bona definició, l'he descarregat amb la qualitat que he pogut, de totes formes deixe per ací l'enllaç amb el que es pot accedir a veure la infografia desde la mateixa aplicació.

ENLLAÇ: https://create.piktochart.com/output/51209730-blog







Comentarios

  1. Contingut educatiu utilitzant un recurs didàctic i innovador!👏🏻 és un bon mètode per plasmar les característiques més importants del joc de la pilota valenciana.

    ResponderEliminar
  2. Hola, molt bon contigut. M'ha agradat molt la infografia i queden molt clars els conceptes principals i les caracteristiques més importants d'aquest esport. La meua nota és un 9.

    ResponderEliminar
  3. Molt bona infografia Joan. Gràcies a aquest recurs tan innovador has sigut capaç de comunicar en unes poques línies els aspectes bàsics de la pilota valenciana, atenent a les seues modalitats, espais, materials i colpeig. Molt bona síntesis de la informació i molt detallada. Enhorabona aquesta entrada mereix un 9!

    ResponderEliminar
  4. Infografia molt ben el·laborada amb les característiques essencials de l'esport propi de la nostra terra com és la pilota valenciana. Totes les parts d'aquesta estan perfectament redactades i ben estructurades. Un 9'5!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

REFLEXIÓ SOBRE EL CURRÍCULUM

LA PILOTA A SUECA